HTML

Magamról

Egy lelkes magyar jelnyelvi tolmács Kaliforniában...:>

 

Kommentek

Videoim

Hasznos linkek

Kaliforniai Karácsony 3.

2011.12.23. 05:22 :: aslancsi

Hihetetlen, hogy mar csak kettot kell aludni es itt a Szenteste, nagyon hamar eljott. Amikor a szomszedok elkezdtek disziteni a hazaikat es a mufenyoiket akkor meg volt majdnem egy honap Karacsonyig. Moccanni sem lehet az uzletekben, mondjuk teny, hogy remek akciok vannak. Itt az a szokas, hogy Karacsony elott nagyon leviszik az arakat 50-70%-al, hogy sok szep ajandekot tudjon venni mindenki a szeretteinek. Lehet, hogy csak nekem remlik igy, de en ugy emlekszem, hogy otthon Karacsony tajekan minden olyan draga volt, es akciok inkabb csak az unnepek utan vagy a ket unnep kozott voltak.

Valamennyire mar kezd karacsonyi hangulatom lenni, mult heten a brazil baratnommel, Anaval keszitettunk mezeskalacsokat. Neki se volt tul nagy karacsonyi hangulata, mert szamara meg ez a "huvos" idojaras a furcsa, o Karacsonykor a tengerparton szokott jeghideg caipirinha-t szurcsolgetni. Aztan tegnap a japan baratnommel, Satomival sutottunk kis gingerbread-eket, bar ok nem unneplik a Karacsonyt, ahogy ugye az azsiaiak tobbsege, de azert szoktak a fiatalok egymasnak ajandekokat adni. Olyasmi ez nekik, mint szamunkra peldaul a Valentin nap: " Ah mi nem unnepeljuk, de azert remelem kapok viragot vagy vmi kis meglepetest a pasimtol...:>"

Jojjon nehany ujabb kedvenc dekoraciom a kornyekrol, koztuk a vilagito palma-karacsony-faval:

1 komment

Címkék: amerika kalifornia karácsony dekoráció hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://hallatlanulangyali.blog.hu/api/trackback/id/tr113489918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aviik 2011.12.23. 08:59:25

Igen, jól emlékszel, itt minden iszonyú drága ilyenkor. Ez egy fordított világ... Hátul megkötős, bikinis mézeskalács - ezt az ötletet azóta is irigylem :))
süti beállítások módosítása