HTML

Magamról

Egy lelkes magyar jelnyelvi tolmács Kaliforniában...:>

 

Kommentek

Videoim

Hasznos linkek

Péntek éjfélkor lezárult a szavazás

2010.06.05. 14:53 :: aslancsi

 

Szeretném megköszönni, hogy ilyen sokan "lájkoltátok" a programunkat. :) Tegnap éjfélig 373 szavazat érkezett a pályázatomra, ezzel én lettem -ha nem tévedek, bár tévedni nem angyali dolog- a harmadik legtöbb szavazatot szerző pályázó. (Persze ez még nem hivatalos, csütörtökön értesíti majd a Vodafone az angyal-jelölteket.) Ti már mindent megtettetek, amit még egyszer köszönök szépen, most már rajtam a sor. Igyekszem továbbra is képviselni a hallássérültek érdekeit és népszerűsíteni a jelnyelvet. Természetesen majd beszámolok a fejleményekről, hogy lesz-e belőlem egy éven át főállású angyal.

Idézek néhány kommentet, amiket az elmúlt napokban kaptam:

Gergely Tapolczai

Ámen, kattintottam.
Ákos és Ancsi, kerekasztal, meg minden, már több kört lefutottunk az elmúlt 20 évben ;), de még mindig élő a téma. Már nem anyanyelvről beszélünk, hanem elsődleges nyelvről, épp azért mert vita tárgya lehet, a siket gyereknek mi az anyanyelve, ha előbb tanul meg beszélni pl. Tehát inkább elsődleges, másodlagos nyelvről beszélünk. És még lehet folytatni a témát. Sikeres angyali programot!

Nagy Géza

Emlékszem amikor a Jövő Házában az Ability Parkos kollégákkal és kollégáktól először elkezdtél jelelni tanulni. Arra is emlékszem amikor a tanfolyam indult, már akkor látszott hogy van érzéked a jelnyelvhez (és szívesen vagy a siketek között) Kevés ilyen elkötelezett a jelnyelvért kiálló hallót ismerek és fontos hogy minél többen legyenek és minél több halló vállalja hogy siketek kultúrája érdekes és értékes ezért fontos foglalkozni az ápolásával és a terjesztésével. Sok Sikert az angyalkodáshoz.
Nagy Géza - az Ability Park Egyesület elnöke

Zsofia Elohazi

nagyon jó kezdeményezés, főleg az esélyegyenlőség megteremtése miatt! nagyon szorítok, sok sikert hozzá!

Szemők Kriszta

HALLATLANul jó, hogy angyalnak jelentkeztél.
HALLATLANul jó lenne, ha segítséget kapnál további munkádhoz.
HALLATLANul szép munkát végzel.
HALLATLANul nagy szükség van ilyen emberekre :)
HALLATLANul sok sikert :*

Juhász Ferenc

Kovács Ancsinak üzenem, hogy igen nagyon nemes cél ez a jelnyelv tolmácsolás. Vodafone, pedig kimondottan nagy támogató és nagyvonalú is tud lenni. Így csak annyit tudok rád mondani, hogy drukkolok neked. Csakis neked :-)
Üdv: Jufe

Mongyi Péter

Tudni kellene azt, hogy az anyanyelve az valakinek, aki a legszívesebben és leggyakrabban használt nyelv. Lehet körülnézni a siketek között, hogy milyen csatormát használják. :)
Egyébként még mindig szoritok Ancsi sikerért

Oszlár Kinga

Minden elismeresem neked Ancsi! :-) Hat nem kis irigyseggel olvastam vegig ezeket a sorokat,az az igazsag! ;-) Sok sikert a tovabbiakban is...puszi,egy regi vizsgai padtarstol :-)

 

Jöjjön egy videó, amit mindig jól esik megnézni! :)


1 komment

Címkék: vodafone angyal siket ability park sinosz jelnyelv hallatlan vodafone angyal jelnyelvi tolmács siket kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://hallatlanulangyali.blog.hu/api/trackback/id/tr192058655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AIS 2010.06.05. 16:11:34

Csodálatos ez a videó :)) Már jó néhányszor megnéztem, de mindannyiszor könnyezem ;)
Számomra szeretet sugárzik belőle és a közös cél, ami: a mindenki számára érthető kommunikáció...
A zene mindenkor közösséget teremt... :))
süti beállítások módosítása