HTML

Magamról

Egy lelkes magyar jelnyelvi tolmács Kaliforniában...:>

 

Kommentek

Videoim

Hasznos linkek

Kaliforniai Karácsony 1.

2011.12.09. 00:47 :: aslancsi

Annyira nincs karacsonyi hangulatom, ami ertheto is, mivel az atlag homerseklet 24 fok, tuz a Nap, lerajzolhatatlanul kek az eg, es mindenhol mosolygo palmafakba utkozom. Persze egyaltalan nem panaszkodom, imadok itt elni, csak nekem a Karacsony egyenlo a sal/sapka/kesztyuvel, a piros orral, a forralt borral, es a Oktogon kornyeken elmajszolt sult gesztenyevel. Itt mar december elseje korul mindenki feldisziti a karacsonyfat, es kidekoralja a hazat. A kedvenc dekoracios elem termeszetesen a renszarvas, a hoember, a Mikulas es a minel tobb szines izzo utan a muho. Ez a termek tulajdonkeppen egy nagy csomag vatta, de mivel ra van irva, hogy Buffalo Snow, ezert barmennyit kepesek erte fizetni es beteriteni vele az egesz kertet. :>

 

 

Vannak egesz csinosan feldiszitett hazikok a kornyeken, de par szomszedunk igencsak eldurvult, es a letezo osszes Walmartban kaphato karacsonyi csodat beszerezte. Ime nehany kep izelitoul, de este majd keszitek jobb kepeket a szomszedokrol, sotetben valoban sokkal hangulatosabbak. (Nemelyik egyebkent zenel es mozog es villog, ha nagy lesz az erdeklodes, akkor majd videot is teszek fel. ;>)


 

Szólj hozzá!

Címkék: amerika kalifornia karácsony dekoráció hellókarácsony műhó

A bejegyzés trackback címe:

https://hallatlanulangyali.blog.hu/api/trackback/id/tr383449599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása