HTML

Magamról

Egy lelkes magyar jelnyelvi tolmács Kaliforniában...:>

 

Kommentek

Videoim

Hasznos linkek

Döntésre várva

2010.06.22. 18:23 :: aslancsi

Ma délután voltam a Vodafone székházban a szóbeli interjún. Készült egy rövid video rólam is, ugyanúgy mint a többi 9 jelöltről. Ez holnap lesz majd látható a facebook-on, de nektek (szuper titokban) elárulom, hogy sikerült kiharcolni, hogy jelnyelven válaszoljak a feltett kérdésekre, így hallássérültek számára is akadálymentes lesz ez a kis film. :)

A hagyományoktól eltérően most nem teszek fel videot, de mivel sokáig nem volt elérhető az Imagine, most feltettem indavideo-ra, és újra beágyaztam a kettővel ezelőtti bejegyzésem alá. Ha még valaki nem látta, akkor érdemes megnézni. Illetve holnap mindenképp megosztom veletek itt a Vodafone által készített kis filmet, remélem tetszeni fog!

Hétfőn jelentik be, hogy ki lesz a 3 főállású angyal. Izgulok...

 

1 komment

Címkék: vodafone angyal jelnyelv vodafone angyal

A bejegyzés trackback címe:

https://hallatlanulangyali.blog.hu/api/trackback/id/tr432101552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanctimonia 2010.06.22. 18:35:48

Szia Ancsi!

Örülök, hogy sikerült elérned, hogy jelnyelven válaszolhass a kérdésekre, hiszen, még Tiloson is ezt mondtad, hogy milyen jó lenne így belépni a terembe... A bemutatkozó mondatokkal :)))
Várom a videót :)

Zsu
süti beállítások módosítása