HTML

Magamról

Egy lelkes magyar jelnyelvi tolmács Kaliforniában...:>

 

Kommentek

Videoim

Hasznos linkek

ASL tanfolyam San Franciscoban

2010.08.25. 05:47 :: aslancsi

Nemreg valaszolt az Abc Language nyelvsuli az e-mailemre, hogy jarhatok hozzajuk ASL tanfolyamra...juhhee! :>

Tizenharom napja elunk Kaliforniaban, nagyon szokatlan minden, teljesen mas vilag. Itt bud-sfo.blogspot.com vezet Jani egy blogot, hogy miket tapasztalunk, mikre csodalkozunk ra, miken akadunk ki, miken nevetunk nagyokat.

Mint tudjatok a Tilos radioban van egy eselyegyenlosegi musorunk, a Mr. Rokyblindeaf es tarsai, megbeszeltuk a fiukkal, hogy lesz majd minden adasban egy 10 perces rovat, ahol beszamolok, hogy mi a helyet itt. Mennyire akadalymentes a varos, akar fizikaliag, akar infokummunikacios szempontbol, es egyaltalan milyen itt a fogyatekos emberek elete. Mar gyujtottem anyagokat, keszitettem fotokat, majd irok beszamolot es hetfon bejelentkezem. (Bar az idoeltolodas miatt itt reggel fel8 lesz, de kemeny vagyok:))

Alig varom, hogy kezdodjon a jelnyelv tanfolyam, majd megmutatom nekik a Hallatlan honlapjat, hadd amuljanak csak, hogy micsoda online szotar. Amugy hihetelen, hogy nekik nincs egy normalis online amerikai jelnyelv szotaruk, ami igenyes es jol hasznalhato lenne. Majd meselek, hogy milyen az oktatas, hetfon pedig jelentkezem a Tilos-on.

 

Szólj hozzá!

Címkék: san francisco siket jelnyelv tilos radio asl hallatlan amerikai jelnyelv

A bejegyzés trackback címe:

https://hallatlanulangyali.blog.hu/api/trackback/id/tr172245538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása