HTML

Magamról

Egy lelkes magyar jelnyelvi tolmács Kaliforniában...:>

 

Kommentek

Videoim

Hasznos linkek

ASL song, avagy milyen dalt valasszak jovo hetre?

2012.03.05. 18:01 :: aslancsi

Szerencsere nem ezen a heten kell eloadni a valasztott dalt jelnyelven a suliban, hanem jovo heten, szoval van boven idom felkeszulni. A heten viszont be kell mutatni a valasztott dal szoveget es azt a professzornak jova kell hagyni. Egyreszt azert kell tudnia, hogy mit fogunk jelelni, hogy tobben ne jeleljek ugyanazt a dalt. (Igy is gondolom mindenki Adele-t fog valasztani...;>) Valamint vannak kulonbozo kriteriumok: Nem lehet tul egyszeru gyerekdal, nem lehet durva rock, ahol csak szavakat hoborognek egymas utan es rap sem. 

En is szeretem egyebkent Adele szamait, de mar majdnem mindegyiknek tobbfele ASL verzioja is fent van YouTube-on es tuti, hogy a csoporttarsaim kozul is tobben fogjak valamelyik szamat valasztani. Ami nekem eloszor eszembejutott es mostanaban az egyik kedvencem az ez a szam:

Ennek a szoveget egyszeruen es szepen lehetne jelelni, es talan pici honvagyam is van amugy. :>(Pont egy honap mulva megyunk haza 10 napra, juhhheee.) De ennek is rengeteg ASL verziojat lattam mar YouTube-on, szoval emiatt valoszinuleg nem ezt fogom valasztani.

A masik nagy kedvencem egy 1967-es dal, most ugy erzem, hogy ez lesz talan:

Meg nezelodok, ha van valakinek valami jo otlete, kedvenc szama, akkor azt szivesen meghallgatom. Jaa es lehet, hogy egy kis reszlet magyar dalt is fogok jelelni, mert kerdezte Michael, hogy szeretnek e. Szoval talan a Most mulik pontosan elso ket versszakat eljelelem majd, bar rengeteget felejtettem. :< Jut eszembe HSL multkor David ugy hivta a magyar jelnyelvet, hogy Hungarian ASL...hat igen. :D Nos szep hetet mindenkinek es szoljatok, ha van egy jo otletetek a dalt illetoen.

Szólj hozzá!

Címkék: amerika kalifornia siket tolmács jelnyelv amerikai jelnyelv jelnyelvi tolmács siket kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://hallatlanulangyali.blog.hu/api/trackback/id/tr304290947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása